Hello world!

Jé, hát ez is eljött.
Tulajdonképpen már 5-8 évvel ezelőtt is megvolt a gondolat, hogy össze kéne gyűjteni a sütiket, tortákat, amiket csinálok, már csak azért is hogy legalább én emlékezzek rájuk, meg persze hátha másnak is ihletet ad. Ehhez képest azt elmúlt néhány évben nagyrészt még csak le sem fényképeztem semmit. :) Na majd mostantól!
Tehát először is feltöltögetem ide azt a pár dolgot, amiről találok fotókat, aztán majd várhatóan kb havonta lesz egy-egy újabb.
A képek egyébként úgyis csak támpontok, ezért szándékosan csak telefonnal készülnek, photoshop meg minden egyéb nélkül, a lényeg főként csak egy-egy ötlet.

One thought on “Hello world!

  1. Boró Post author

    Update: Oké, úgy alakult hogy mégiscsak használok képszerkesztőt, logót/vízjelet rátenni, meg állítok fényerőt/kontrasztot ha kell, de ezzel kész is. Az eredeti kijelentést meg úgyis arra értettem, hogy nem kozmetikázom a dolgokat, ez így is marad. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>